Brendel

Volwassenen

Brendel is een buitengewoon kwalitatief brillenmerk dat alle jaren furore maakt. Met collecties voor dames- en herenbrillen. Brendel biedt individuele brillen voor mensen met een zeer eigen persoonlijkheid. Wanneer je een bril uit de Brendel brillencollectie draagt, is het eerste dat je merkt het comfort. Brendel let enorm goed op het draagcomfort. De meeste brillen draag je immers de gehele dag, dus dat betekent dat ze uitzonderlijk lekker moeten zitten. Eigenlijk moet je je niet gewaar zijn van de bril. Behalve dan dat de omgeving je montuur opmerkt. Of het nu een dames of heren montuur betreft.

Het lijkt alsof je met een Brendel bril een sieraad draagt.

De brillen uit de Brendel collectie blinken uit in elegantie. Het kleurgebruik is buitengewoon divers en vaak op een opmerkelijke manier met elkaar versmolten. Dat maakt van elke bril een plaatje. Een bril om nader te bekijken.

De kleuren van de Brendel monturen kunnen intens zijn, maar ook vriendelijk en zacht.

Het draagcomfort van een Brendel is zoals gezegd ronduit subliem. Daar wordt binnen Brendel ruimschoots aandacht aan besteed. Met een Brendel bril uit de dames- of herencollectie kies je voor een buitengewoon montuur, in plaats van een gewoon montuur.