Custom gehoorbescherming

Custom gehoorbescherming laat je bij ons in Sint-Oedenrode maken. Het biedt je optimale bescherming tijdens verschillende activiteiten. Gemaakt van de beste kwaliteit draag jij ze voor elke situatie. Laat custom gehoorbescherming maken in onze winkel in Sint-Oedenrode, zodat de oordoppen naadloos aansluiten op jouw gehoorgang. Ontdek welke custom gehoorbescherming voor jou geschikt is:

Custom gehoorbescherming voor verschillende doeleinden

Het gehoor wordt beschermd, terwijl de beleving en de kwaliteit van de muziek gehandhaafd blijven. Ideaal voor bezoekers van concerten en dansfeesten, grote evenementen of gewoon tijdens het stappen. Spraakverstaanbaarheid blijft optimaal.

Werk je vaak samen met anderen en is communicatie belangrijk? Gebruik dan de klus oordoppen van Optiek Moonen. Dit is een met een filter die het geluid niet vervormd. Ideaal als er veel gecommuniceerd moet worden.

Bescherm je gehoor tegen het windgeruis en de geluiden van de motor. Deze custom gehoorbeschermer is vlak, zodat het makkelijk blijft passen onder de helm.

Deze gehoorbeschermers zijn zacht en comfortabel.

Alles op een rij

Custom-Fit Music 2 in 1

€ 139,00

Custom-Fit Music DM

€ 189,00

Custom-Fit Music ER

€ 199,00

*Op maat gemaakte gehoorbescherming heeft een levensduur van gemiddeld 4 jaar.

Voorkomt onherstelbare gehoorschade

Heb je vragen over custom gehoorbescherming en wil je die graag stellen aan de medewerkers van onze zaak in Sint-Oedenrode? Wij vertellen je er graag meer over. Kies voor onze oordoppen op maat en ervaar uitstekende geluidsbeleving terwijl je je gehoor tegen harde en hinderlijke geluiden beschermt. Uiterst comfortabel met een pasvorm die precies op jouw gehoorgang past. Bel voor al je vragen over custom gehoorbescherming naar +31 (0)413 322 686 of kom eens langs in onze winkel in Sint-Oedenrode voor een hoortest.