Contactlensspecialist

We zijn beide gediplomeerd contactlensspecialist. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten contactlenzen. Zoals de traditionele harde, zuurstofdoorlatende lenzen en daarnaast diverse zachte lenzen, bv. de nieuwste generatie Siliconen Hydrogel lenzen.

Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cylinders en ook meervoudig, dus met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden. Ook zijn wij gespecialiseerd in nachtlenzen die ervoor zorgen dat u overdag geen lenzen hoeft te dragen, alleen ‘s nachts. Voor meer informatie over contactlenzen kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.

Siliconen Hydrogel Lenzen

Contactlenzen gemaakt van silicone hydrogel zijn dun, zacht, flexibel en hoogzuurstofdoorlatend. Ze voelen direct comfortabel aan en kunnen de gehele dag tot ’s avonds laat worden gedragen. Door de hoge zuurstofdoorlatendheid zijn de lenzen veilig en comfortabel voor uw ogen, ook na lange dagen dragen.

Lenstypen

Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cylinders en ook meervoudig, dus met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in nachtlenzen die ervoor zorgen dat u overdag geen lenzen hoeft te dragen, alleen ‘s nachts.