Contactlenzen

Voor onder andere de traditionele harde lenzen en zuurstofdoorlatende lenzen kun je bij ons in Sint-Oedenrode uitstekend terecht. Daarnaast hebben wij ook diverse zachte lenzen zoals de nieuwste generatie Siliconen Hydrogel lenzen. We zijn beide gediplomeerd contactlensspecialist en helpen je dan ook graag aan een oplossing op maat.

Jouw contactlensspecialist voor zuurstofdoorlatende lenzen in Sint-Oedenrode

Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cilinders en meervoudig lenzen, met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden. Ook zijn wij gespecialiseerd in nachtlenzen die ervoor zorgen dat je overdag geen lenzen of een bril hoeft te dragen, maar alleen ‘s nachts. Voor meer informatie over zuurstofdoorlatende en andere contactlenzen kun je te allen tijde bellen naar onze winkel in Sint-Oedenrode.

Zuurstofdoorlatende siliconen hydrogel lenzen

Contactlenzen gemaakt van silicone hydrogel zijn dunne, zachte, flexibele en bovenal hoogzuurstofdoorlatende lenzen. Ze voelen direct comfortabel aan en kunnen de hele dag tot ’s avonds laat worden gedragen. Door de hoge zuurstofdoorlatendheid zijn de lenzen veilig en comfortabel voor jouw ogen, ook na lange dagen dragen.

Kies een lenstype

Wil je graag veraf of juist dichtbij beter zien? Dan doe je er goed aan om enkelvoudige lenzen te dragen. Deze dragen bij aan beter en scherp zicht wanneer je dat voor veraf of juist dichtbij nodig hebt. Heb je een cilinder? Ook dan bieden wij jou lenzen op maat. Een meervoudige lens kies je zodra je graag scherp zicht wilt op alle afstanden, maar daarbij ook een leesgedeelte wenst. Zo hoef je niet steeds van lens te wisselen. Naast al deze opties zijn wij gespecialiseerd in nachtlenzen die ervoor zorgen dat u overdag geen lenzen hoeft te dragen.

Hulp nodig bij het uitkiezen van geschikte lenzen?

Bij Optiek Moonen zijn wij gespecialiseerd nachtlensdealer met een echte passie voor optiek. Wij bieden je hier dan ook graag hulp bij aan. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)413 322 686, vul het contactformulier in op de website of kom eens langs in de winkel. Zo vind je bij ons in Sint-Oedenrode altijd de nacht-, dag of zuurstofdoorlatende lenzen naar wens.