Wat zijn Nachtlenzen®?

Heb je interesse in Nachtlenzen® en woon je in Sint-Oedenrode? Dan ben je bij Optiek Moonen op de goede plaats. Wij hebben een optiekzaak in Sint-Oedenrode en vertellen je graag meer over deze bijzondere Nachtlenzen®. Nachtlenzen® draag je namelijk als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen, maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen® geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Laat Nachtlenzen® aanmeten in onze optiekzaak in Sint-Oedenrode

Uitgebreide controles

Omdat Nachtlenzen® een andere werking hebben dan ‘gewone’ contactlenzen is het in de beginfase belangrijk om regelmatig op controle te komen in onze optiekzaak in Sint-Oedenrode. Alleen dan kunnen we de beste werking van je Nachtlenzen® garanderen.

1e controle

De eerste controle is nadat je één tot drie nachten Nachtlenzen® hebt gedragen. Er wordt dan gekeken of de lenzen ’s nachts goed gezeten hebben en of de correctie van je ogen op de juiste manier lijkt te gaan. Als je vragen hebt, kun je deze natuurlijk tijdens dit bezoek stellen.

2e controle

Na een week is de tweede controle. We kijken dan in hoeverre je sterkte al gecorrigeerd is en of dit naar verwachting gaat.

3e controle

Na drie weken is de volgende controle. Er zal opnieuw een plaatje van je ogen gemaakt worden, waarmee we heel goed kunnen zien of de correctie van je ogen volgens plan verloopt. Tegen deze tijd is je zicht helemaal scherp.

Wij vertellen je graag meer

Heb je nog vragen of onduidelijkheden over Nachtlenzen®? Wij praten je graag bij. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)413 322 686, vul het contactformulier in op de website of kom eens langs in de winkel. Wij hebben namelijk een echte passie voor optiek die we je graag persoonlijk laten zien.