Esprit

Volwassenen

Een internationaal lifestyle merk dat ver doorgedrongen is in de designs van brillen voor dames en heren. Dat is Esprit. Een internationaal lifestyle merk dat wereldwijd bekend is en een grote naam heeft in de mode. Dat geldt evenzo voor de brilmode. Plezier, vriendschap en levensgeluk zijn sleutelwoorden die uitgedragen worden in de ontwerpen van deze zeer hedendaagse en stijlvolle brillen van Esprit. Of het nu een mannenmontuur is of een vrouwenbril.

De monturen van Esprit worden vervaardigd uit diverse materialen. Dat varieert van koel metaal, juwelen tot stenen. Daarnaast werkt Esprit met mooie motieven en versmolten kleuren.

Esprit kiest in haar brillencollectie voor bewust ongewone combinaties.

Juist die keuzes vormen de kernwaarden van een Esprit bril. Modieus, gedistingeerd, stjlvol, opvallend door een unieke vorm. Maar ook trendy brillen met subtiele kleuren en gewaagde vormgeving. Esprit stelt daarnaast hoge eisen aan haar brillen. De brillen van Esprit zijn perfect afgewerkt. De allerbeste materialen worden gekozen. De brillen hebben een uitzonderlijk draagcomfort. Een Esprit bril is een bril die je dagelijks kunt dragen. Mooi op het werk of tijdens vrije tijd.